Marlink is de pionier in bedrijfskritische IT-, communicatie- en digitale oplossingen waarop klanten kunnen vertrouwen om hun externe activiteiten steeds slimmer, veiliger en winstgevender uit te voeren. Een geavanceerd data platform in de cloud bracht uitkomst om de grote hoeveelheid gegevens verspreid over de gehele wereld te verzamelen.

“Wouter is a very pleasant person to work with, both personally and as a professional. Especially human touch that he brings in makes it easy to connect with him. Wouter’s strength really lies in his seniority in making the bridge between business and IT. Bringing in a clear visualization, vision, coaching and adoption processes. This makes him really a valuable team member.”

Patrick Dijkman, Program Manager Information Management bij Marlink

Met ruim 2.000 medewerkers zorgt 5CA er dagelijks voor dat consumenten overal ter wereld zo snel mogelijk zijn voorzien van een antwoord op hun vraag. De implementatie van het data platform maakte het mogelijk om organisatiebreed alle belangrijke operationele en financiële indicatoren te monitoren en direct actie te kunnen ondernemen waar nodig.

Lees verder

You can find the rare combination of in-depth data knowledge, strategic thinking and team spirit in Wouter. As such, Wouter has been a key supporting factor to the board during the fast growth of our company.

Job Mangelmans, CFO bij 5CA

De Saman Groep is een totaalinstallateur voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Ze maken duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken bereikbaar voor iedereen. Om dit te realiseren verkopen en verhuren ze verschillende duurzame producten, zoals zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers en Cv-ketels. Met vestigingen in Zierikzee, Breda en Oud-Beijerland zijn zij hoofdzakelijk actief in Zuid-West Nederland.

Lees verder

“Ik waardeer Wouter enorm als professional op het snijvlak van data, organisatieontwikkeling en de ontwikkeling van mensen. In onze zoektocht naar een consultant die de Saman Groep kan helpen in de ontwikkeling tot data gedreven organisatie, was de keuze snel gemaakt. Een keuze die zich snel ‘uitbetaald’ in échte oplossingen voor collega’s en teams die willen verbeteren en vernieuwen op basis van feiten en cijfers!”

Het verhuren van ruim 11.000 woningen vergt een gestroomlijnd proces. Om dit proces zo optimaal mogelijk in te richten is inzicht vereist in de informatiestromen die hier parallel aanlopen. De implementatie van een data platform zorgde voor nieuwe inzichten om het proces te optimaliseren mede door de nieuwe mogelijkheden om gegevens uit verschillende applicaties met elkaar te combineren.

Lees verder

“Sinds twee jaar is Wouter Volkeri betrokken bij het project “Datasturing” van Woonkracht10. Wouter heeft een grote bijdrage geleverd om Power BI en het betrokken team neer te zetten in de organisatie. Naast zijn grondige kennis van Power BI en hoe modellering toe te passen is zijn brede interesse en diepgang een belangrijke toegevoegde waarde voor het project geweest. Wouter weet mensen in hun kracht te zetten en te coachen. Een transitie naar data gedreven werken is niet alleen techniek, het menselijke aspect is minstens zo belangrijk. Wouter is positief, enthousiast en beschikt over een groot empathisch vermogen. Hierdoor is hij in staat om mee te bewegen zonder de kernwaarden uit het oog te verliezen. Dit maakt van hem een goede (gesprek)leider en een prettige sparringpartner.”

Om haar groeiambities kracht bij te zetten zocht In Summa naar een groeibuddy met ervaring in het vakgebied Data & Analytics. Vanuit een coachende rol help ik het management team bij het creëren van de randvoorwaarden om deze groei te realiseren. Ik ondersteun bij het opzetten van marketingcampagnes, ontwikkelen van de verkooppropositie, creëren van een heldere structuur en bovenal bij het ontwikkelen van de medewerkers.

Tijdens een pandemie is het essentieel goed zicht te hebben op de medicijnvoorraden. Hoeveel medicijnen zijn er nog beschikbaar binnen de ziekenhuizen? Hoeveel dagen kunnen we nog vooruit per middel? En hoeveel bedden kunnen we nog bedienen? Een geavanceerde Power BI oplossing maakte het mogelijk om de huidige stand en de prognose voor de komende weken inzichtelijk te maken voor heel Nederland.